free html5 templates
Mobirise

DE AGENDA VOOR DE TOEKOMST


Waar in Het Nederlands Zorglandschap de actuele stand van zaken wordt behandeld, werpt de Agenda voor de Toekomst een blik vooruit. Tussen beiden in liggen de uitdagingen voro de zorgsector en haar bestuurders.

De Agenda voor de Toekomst wordt gevoed door de verschillende learning communities en denktanks van Koplopers in de Zorg. Deze leveren een mix van onderwerpen op op het terrein van management, organisatie en medewerkers vanuit het oogpunt van met name bestuurders en managers. Om het beeld van de zorg compleet te maken, betrekken hierbij we een aantal gespecialiseerde organisaties die actief zijn op de volgende terreinen in de zorg:

- vastgoed
- financiƫn
- medewerkers
- technologie
- consultancy

Betrokken deelnemers faciliteren de zorg door inzet van hun diensten en producten.

Zij leveren input vanuit hun visie op relevante ontwikkelingen binnen hun domein in de periode tot 2025 en de effecten die deze ontwikkelingen hebben op het management, de organisatie en medewerkers. Maar ook op de wijze waarop naar de gewenste situatie toe kan worden gekomen en welke knelpunten daarbij overwonnen moeten worden.

Dit vindt plaats door het bestuderen van relevante literatuur en documenten, interviews met vertegenwoordigers van deelnemende organisatie en door hen aangewezen gesprekspartners. Tijdens een invitational conference worden de verzamelde inzichten getoetst.


Deelnemen?

Neem contact op voor meer informatie

CONTACTGEGEVENS

Nassauplein 15
2585 EB Den Haag
secretariaat@koplopersindezorg.nl

LINKS
Zorgcommunity

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor de Koplopers nieuwsbrief