landing page templates
Mobirise

KENNISNETWERK IN DE ZORG


Koploper zijn = kennis delen, dat is ons motto. Vandaar dat wij samen met GuruScan een methodiek introduceren in de zorg die in korte tijd helder maakt welke kennis bij wie te vinden is. Deze methodiek is al met succes toegepast bij bedrijven als de Nationale Politie, NXP, OCÉ en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Dit introductiefilmpje geeft een beeld van wat u kunt verwachten.

Om een begin te maken met een kennisnetwerk in de zorg, organiseren wij Knowledge Boosters: webinars van een uur waarin geïnteresseerden kennismaken met het systeem en kunnen aangeven waar en bij wie binnen de zorg kennis te vinden is.

Het idee is om stapsgewijs de kennis van de verschillende sectoren in beeld te brengen. Het resultaat zal uiteindelijk een Kennisatlas per sector zijn; de Kennisatlas is toegankelijk voor de organisaties die inbreng hebben gehad in de opbouw van de atlas. Deelnemers kunnen zowel vakinhoudelijke onderwerpen inbrengen als onderwerpen op het terrein van management, organisatie en medewerkers. Als er eenmaal een basis ligt kunnen de verschillende kennisnetwerken zich verder ontwikkelen. 

U kunt natuurlijk GuruScan ook toepassen in uw eigen organisatie om de kennis in kaart te brengen. Neem dan contact op met Jaap Jan Brouwer via jjbrouwer@koplopersindezorg.nl

Hoe meer organisaties meedoen, hoe sneller we de kennis in kaart kunnen brengen en met elkaar kunnen delen!

Meer informatie over deelname aan het kennisnetwerk in de zorg? 

CONTACTGEGEVENS

Nassauplein 15
2585 EB Den Haag
secretariaat@koplopersindezorg.nl


LINKS
Zorgcommunity

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor de Koplopers nieuwsbrief