build a site for free
Mobirise

HET NEDERLANDS ZORGLANDSCHAP


 In het Nederlands Zorglandschap wordt de ‘as is’-situatie van de Nederlandse zorg geschetst op het terrein van management, organisatie en medewerkers.

Is jouw zorginstelling een voortrekker? Het Nederlands Zorglandschap verschijnt jaarlijks en komt tot stand op basis van input van circa veertig relevante zorgorganisaties. De editie 2017 van Het Nederlands Zorglandschap is overal goed ontvangen, vandaar dat we vol enthousiasme met de 2018 editie van start willen gaan. Er is nog ruimte voor zorgorganisaties die hun kennis en inzicht met ons willen delen. Deelname houdt onder meer in:

- interview met de bestuurder(s) over de huidige situatie, trends en toekomstbeeld
- bedrijfspresentatie in de publicatie ‘Het Nederlands Zorglandschap’
- companypage op de portal van Zorgcommunity
- publicatie van een Spark - korte casebeschrijving van een aansprekende innovatie
- voor 2 personen deelname aan het najaarsevent


MULTIMEDIAAL GROEIDOCUMENT

De publicatie Het Nederlands Zorglandschap is geen klassiek boek maar een multilayer, multimediaal eBook. Hierin wordt op meerdere niveaus informatie weergeven en verbonden. De verzamelde kennis zal in de loop der tijd groeien en een standaardwerk voor de Nederlandse zorgsector worden.

JAARLIJKS CONGRES

In het najaar worden de huidige en gewenste situatie naast elkaar gelegd en de belangrijkste uitdagingen beschreven tijdens het congres. De conclusies die hier getrokken worden, geven richting aan de documenten in het daaropvolgende jaar.

Laten zien waar uw organisatie voor staat?

 Neem dan deel aan Het Nederlands Zorglandschap

CONTACTGEGEVENS

Nassauplein 15
2585 EB Den Haag
secretariaat@koplopersindezorg.nl

LINKS
Zorgcommunity

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor de Koplopers nieuwsbrief